Ülevaade
Grupid ühendavad sisu ekraanidega. Lood sisu, lisad ekraanid ja seod selle infoekraanidel ehk digital signage’il grupis kokku.
Alustamine
Grupid seovad Ekraanid ja Esitlused.
Loo grupp
- Mine lehele Grupid & graafikud
- Klõpsa + Loo uus grupp
- Kirjuta grupile nimi
- Vali Vaikeesitlus
- Klõpsa Loo
Vaikeesitlus on tavaline esitlus. Kui graafikuid ei ole, mängib vaikeesitlus ööpäev läbi.
Eemalda grupp
- Mine lehele Grupid & graafikud
- Leia grupp, mida tahad eemaldada, ja klõpsa kustutamist (prügikast)
- Kinnita, et tahad grupi eemaldada
Vaheta grupi vaikeesitlust
- Mine lehele Grupid & graafikud
- Leia grupp, kus tahad vaikeesitlust vahetada, ja klõpsa praeguse vaikeesitluse kõrval X.
- Vali rippmenüüst esitlus, mida tahad vaikeesitluseks
- Klõpsa Avalikusta
Kui graafikuid ei ole, on see esitlus, mis grupis mängib.
Liiguta ekraan gruppi
- Mine lehele Grupid & graafikud
- Leia ekraan(id), mida tahad liigutada, klõpsa ja hoia ekraani all, siis lohista see gruppi, kuhu tahad selle lisada.
- Klõpsa Avalikusta
Ekraane saab gruppi liigutada ka lehel Ekraanid. Leia ekraan, klõpsa selle praegust gruppi, vali rippmenüüst uus grupp ja klõpsa Avalikusta.
Muuda grupi nime
- Mine lehele Grupid & graafikud
- Leia grupp, mille nime tahad muuta, ja klõpsa Graafikud
- Muuda nime
- Klõpsa Avalikusta
Lisa grupile graafik
- Mine lehele Grupid & graafikud
- Leia grupp, kuhu tahad graafiku lisada, ja klõpsa Graafikud
- Klõpsa + Lisa graafik
- Sea graafik(ud)
- Klõpsa Avalikusta
Graafikute seadistamise kohta vaata Ajastamine.
Lülita sünkroonimine sisse
- Mine lehele Grupid & graafikud
- Leia grupp, kuhu tahad sünkroonimise lisada, ja klõpsa Graafikud
- Lülita sisse Sünkroniseeritud
- Klõpsa Avalikusta
Kui valik „Sünkroniseeritud“ on sees, sünkroonivad sama grupi kõik ekraanid esitluse esitust, nii et kõigil ekraanidel mängib sama slaid. Vaata Sisu sünkroonimine.
Korduma kippuvad küsimused
Kuidas liigutada ekraani teise gruppi?
Lohista ekraan lihtsalt ühest grupist teise.
Kuidas lisada grupile graafik?
Klõpsa grupi kõrval Graafikud. Vaata Ajastamine.
Kui liigutan ekraani gruppi Standby, kas selle eest võetakse ikka tasu?
Jah. Et ekraani eest enam tasu ei võetaks, eemalda see kontolt. Hiljem on seda lihtne uuesti lisada.
Mis on grupp „Standby“?
See on grupp ekraanidele, mida ei ole veel ühtegi gruppi määratud.
Kuidas gruppi ümber nimetada või kustutada?
Mine lehele Grupid & graafikud ja klõpsa Graafikud selle grupi kõrval, mida tahad ümber nimetada või kustutada. Pea meeles, et gruppi, kus on veel ekraane, ei saa eemaldada.
Miks on avalikustamise nupp kollane?
Kollane nupp tähendab, et on muudatusi, mida ei ole veel avalikustatud. Roheline nupp tähendab, et kõik muudatused on avalikustatud.







